0,50$ / месец - скайп ilian_097

0,50$ / месец - скайп ilian_097
0,50$ / месец - скайп ilian_097

Euro Pinata

NeoBux Регистрация !

Първа стъпка 
Направете си сметка в PayPal за да си изтеглите приходите. Създайте си акаунт в NeoBux от тук. Изберете си време през деня когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от зеления бутон View Advertisements, след това избирате реклама която да гледате натискате на червената точка. Ако рекламата е със сив цвят значи вече сте я гледали или е стигнала лимита на гледанията. NeoBux имат приставка за усведомяване със звук за нови реклами излезли в момента, което ще увеличи многократно вашите приходи в началото. Приставката се казва AdAlert и можете да я намерите най-отдолу когато се логнете в акаунта си. От настройките на акаунта може да си изберете какъв сигнал да издава.

Втора стъпка
Щом стигнете 2$ от кликане на реклами, прехвърлете тези 2$ от главния си баланс(main balance) в баланса за наемане на реферали(rental balance). Неправете грешката да наемате реферали когато стигнете 0.6$ както повечето хора правят. Да можете да наемете 3 реферала, но няма да имате пари да ги подържате след като им свърши срока. Изчакайте да имате 2$. Да може да отнеме време да стигнете 2$ сам, но ще имате пари да подържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате, но според мен трябва да рециклирате рефералите които за последно не са кликали последните 4 дни или имат по-малко средно кликове от 1.5 на ден след като са били ваши наети реферали за поне 10 дни.Трета стъпка
С 2$ в баланса ви за наемане на реферали(rental balance) е време за наемане на 3 реферала. В този момент включете автоматичното плащане на наетите ви реферали(autopay), тази функция е на същата страница с наетите реферали. По този начин автоматично ще се увеличе срока на активните наети реферали с 1 ден, всеки ден в който те са били активни и по този начин спестявате 15% за наемането им вместо да ги купувате пак за 30 дни. Ако все пак останат 2 дни на нает реферал му удължете срока с още 30 дни.


Един съвет. Недейте тегли тези 2$ за да пробвате дали плащат. Много хора правят тази грешка. Аз ви уверявам че те са напълно  легитимни.


Четвърта стъпка Продължавайте да наемате по 3 реферала когато имате 2$ в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 33%(наемайте реферали на стойност 33% от всичките ви средства), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и одължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 300 наети реферала спрете да наемате нови реферали и просто ги подържайте.

Пета стъпка
Когато главния ви баланс стигне 100$, използвайте 90$ от тях за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.

Шеста стъпка
Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари за да ги подържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 1200 реферала спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.
  

Тук вече ще можете да теглите по над 100$ месечно !

3 коментара:

  1. НЕ ТЕГЛЕТЕ ТЕЗИ $2 ТЕ СА РЕАЛНИ :D :D :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  2. Ами няма смисъл да ги теглят да :) По - добре да ги инвестират

    ОтговорИзтриване