0,50$ / месец - скайп ilian_097

0,50$ / месец - скайп ilian_097
0,50$ / месец - скайп ilian_097

Euro Pinata

Стъпка по стъпка как да започнем !

1. За да започнете регистрациите си във всички сайтове ще ви трябва акаунт в няколко разплащателни сметки ...


1.1 - PayPal         Видео - http://www.youtube.com/watch?v=60XhCExBztw

След като се регистрирате ви съветвам да създадете един текстов документ , в който да запишете всичката ви нужна информация ( пин , пароли , имена , емайл и т.н )

п.п правете същото за всеки един от по долните сайтове !


2. След като вече имате PayPal Email и Liberty Reserve ID
следва да пристъпите към първият и най-добрия за мен PTC сайт .. Именно NeoBux!

PTC идва от paytoclick буквално преведено плати на клик ... Тук печелите от 10-15 секудно гледане на рекламки .

За регистрация кликнете на банера , цъкнете на "register" попълнете полетата както следва :
име , парола , повтаряте паролата си , емайл ( в който да можете да влезете след регистрация ... най-често абв.бг ) , отново емайл , но този път който сте написали при регистрацията си в PayPal  ... ГЛЕДАТЕ И НА 2-ТЕ МЕСТА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ С ЕДИН ЕМАЙЛ !
, попълвате кода от картинката , слагате отметка , че сте съгласни с правилата и пишете година на раждане !
Кликате на бутона Continue .
След като натиснете продължи, Neobux ще ви изпрати имейл, съдържащ код за активиране на акаунта. Отворете нов прозорец, влезте си в пощата, копирайте кода, върнете се обратно на регистрационния формуляр и поставете кода там, където пише "Validation code for (вашия имейл): ..."
(Внимание: Ако при регистрацията сте въвели различни имейл адреси в полетата "Email" и "AlertPay/PayPal Email" ще получите писма с кодове за активиране и в двата имейла. Тоест, ще трябва да активирате и двете пощи.)

След като натиснете "finish registration" регистрацията ви е готова. Вече може да си влезете в акаунта и да започнете да гледате рекламите. Когато се вписвате в акаунта си, полето "Secondary password" оставете празно, защото в противен случай ще ви показва грешка и няма да ви пуска в акаунта. Това поле не е за повторение на паролата, а за втора парола, която може да си зададете в последствие от настройките, за допълнителна сигурност !Няма коментари:

Публикуване на коментар